Nieuwe installatie voor Lagerwey

Nieuwe installatie voor Lagerwey

Ga terug naar het overzicht

Bij Lagerwey, een grote producent voor windturbines, hebben we een geluidsinstallatie geleverd ten behoeve van achtergrondmuziek en omroep. De installatie bestaat uit verschillende zones. Het volume kan vanaf het kantoor worden gelimiteerd voor alle zones. In de kleine ruimtes kan het volume ook ter plekke worden geregeld.

Luidsprekers
Omdat de ruimtes bij Lagerwey erg van elkaar verschillen qua omvang, gebruik en akoestiek hebben we verschillende luidsprekertypes van het merk Apart Audio toegepast.

– OVO-5 luidspreker
In de productiehal en het magazijn is gekozen voor een stevige 5-inch tweeweg luidspreker met tweeter.

– MP16 compact sound projector
Omdat tussen de stellingen aan de kopse kant de OVO-5 luidsprekers niet voldoen, hebben we drie 100V luidsprekers tussen de stellingen geplaatst die het geluid in de gangpaden van het magazijn projecteert.

– Plafondluidsprekers
De kantoren zijn voorzien van een systeemplafond. Daar hebben we 6,5-inch tweeweg plafondluidsprekers gemonteerd, met achterhout zodat de plafondplaten niet zullen doorzakken door het gewicht van de luidspreker.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto