Nieuwe stagiair!

Nieuwe stagiair!

Ga terug naar het overzicht

Sinds eind december is Silas van der Meulen het RDJ-team komen versterken. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Mechatronica en zal een actieve bijdrage leveren aan het installeren van projecten. Silas stelt zich hieronder graag even voor.

Hoi, mijn naam is Silas van der Meulen en ik loop bij RDJ AV stage. Ik heb voor RDJ gekozen omdat er bij het bedrijf een goede sfeer heerst en omdat het gewoon gaaf werk is. Het leukste aan het bedrijf vind ik de variatie die er bij hoort van de ene dag bij de klant, naar de andere dag lekker aan de slag op de zaak, zo maak je iedere dag weer iets anders mee.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto