Onderhoud

De installaties die wij ontwerpen zijn zoveel mogelijk onderhoudsvrij. Toch is onderhoud nodig om de levensduur van uw installatie te verlengen en storingen te voorkomen. Zeker wanneer u uw installatie veelvuldig gebruikt. Op uw verzoek verzorgen wij het onderhoud aan uw systeem. Wij bieden u hiervoor een onderhoudscontract. U kunt kiezen uit twee contracten: ‘Uitgebreid’ of ‘Standaard’. Ook kunt u ons vragen om incidenteel het onderhoud voor u te verzorgen.

Uitgebreid: Geheel ontzorgd
Wij zorgen er voor dat uw installatie altijd werkt. Door regelmatig onderhoud te plegen en door onderdelen tijdig te vervangen, voorkomen we dat uw installatie onverwachts defect raakt. Mocht dit toch gebeuren, dan zorgen wij er voor dat er binnen 16 kantooruren een monteur op locatie is om uw installatie indien mogelijk direct te repareren. Indien er onderdelen besteld moeten worden, zorgen we voor een tijdelijke oplossing, in de vorm van een installatie uit ons verhuurassortiment.

Standaard: Noodzakelijk onderhoud
U wilt graag zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van uw installatie. Om u daarbij te helpen doen we jaarlijks het noodzakelijke onderhoud en voeren een uitgebreide controle uit. U krijgt van ons een overzicht van de onderdelen die op korte termijn aan vervanging toe zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook geven we u advies over hetgeen u zelf kunt doen om de levensduur van uw installatie te verlengen. Bij dit onderhoudscontract krijgt u 50% korting op ons verhuurassortiment indien u te maken krijgt met een storing of een defect.

Incidenteel: Zonder contract
Ook als u geen contract wilt afsluiten kunnen we het onderhoud aan uw audiovisuele installatie voor u verzorgen, om zo de levensduur van uw apparatuur te verlengen. We komen dan langs wanneer u ons daarvoor vraagt. U kunt contact met ons opnemen, dan plannen we het onderhoud voor u in.

Benieuwd naar de kosten? Neemt u dan even contact met ons op, dan doen we u een passend voorstel.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021