Open Huis 15 september 2016

Ga terug naar het overzicht

Op 15 september 2016 organiseren we voor de tweede keer een Open Huis.
We geven u graag een kijkje in ons bedrijf.

Laat je inspireren
Als totaalleverancier en installateur van muzieksystemen, omroepinstallaties, presentatiesystemen, beeldschermreclame en verlichting, kan RDJ een wezenlijke bijdrage leveren aan sfeer, communicatie en beleving in de horeca, retail, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, kerken en het verenigingsleven. Tijdens dit Open Huis zullen heel veel oplossingen op het gebied van beeld-, geluid- en lichttechniek tentoon worden gespreid om te inspireren.

Beleving is een meerwaarde
“Beeld en geluid zijn enorm bepalend voor de beleving van een gebeurtenis, evenement of presentatie”, zegt Ronald de Jeu, eigenaar van RDJ sound and light. “Het is zeer storend als de kwaliteit van de techniek te wensen over laat. Daarom willen wij ondernemend Ede laten zien dat wij een meerwaarde kunnen bieden voor hun organisatie. Tijdens het Open Huis nodigen we alle grote en kleine bedrijven, maar ook het verenigingsleven uit om kennis te maken met ons.”

Wie wat waar
Open Huis RDJ sound and light
15 september 2016
11.00 – 21.00 uur
Nieuwe Maanderbuurtweg 83 te Ede

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto