Open Huis op 18 september!

Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!
Op vrijdag 18 september 2015 nodigen wij alle bedrijven, kerken, scholen en verenigingen uit voor een uniek kijkje in ons bedrijf. Van 12.00 tot 21.00 uur zullen doorlopend diverse presentaties gehouden worden over geluid-, licht-, video- en besturingstechnieken.

Laat je inspireren
Als totaalleverancier en installateur van muzieksystemen, omroepinstallaties, presentatiesystemen, beeldschermreclame en verlichting, kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan sfeer, communicatie en beleving in de horeca, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, kerken en het verenigingsleven. Tijdens dit Open Huis zullen veel oplossingen op het gebied van beeld-, geluid- en lichttechniek worden laten zien.

Beleving is een meerwaarde
“Beeld en geluid zijn enorm bepalend voor de beleving van een gebeurtenis, evenement of presentatie”, zegt Ronald de Jeu, eigenaar van RDJ sound and light. “Het is zeer storend als de kwaliteit van de techniek te wensen over laat. Daarom willen wij ondernemend Ede laten zien dat wij een meerwaarde kunnen bieden voor hun organisatie. Tijdens het Open Huis nodigen we alle grote en kleine bedrijven, maar ook het verenigingsleven uit om kennis te maken met ons.”

Waarom mag je deze dag niet missen
Voor elke bedrijfssector worden er interessante en innovatieve oplossingen gedemonstreerd die een zekere meerwaarde voor het bedrijf kunnen bieden zoals bijvoorbeeld:

• Eén klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega’s in een vergadering.
  • Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil in installatie luidsprekers.
  • Interactief presenteren / Breng de boodschap op een krachtige manier over.
  • Duidelijke projectie / Presentatie oplossing met onderhoudsvrije led/laser projector
  • Beeldschermreclame / Narrowcasting beeldscherm oplossingen voor winkels en bedrijven
  • Draadloze microfoon systemen / Presenteer zonder belemmeringen van kabels
  • 100 volt omroep systeem / Hoorn luidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen
  • Draadloze luidsprekers / Snel en effectief spraakversterking inzetten
  • Automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio- en videoinstallatie via iPad

Wie wat waar
Open Huis RDJ sound and light
18 september 2015
Nieuwe Maanderbuurtweg 83 te Ede

Voor vragen omtrent het Open Huis kunt u telefonisch contact op nemen via 0318-845980 of mailen naar info@rdjsound.nl.