Opening Achter de Koepel

Ga terug naar het overzicht

Deze week was het dan zover… De opening van “Achter de Koepel” in de voormalige discotheek (Wyerspand). Wat de naam al verklapt, is dat dit nieuwe zalencentrum achter de Koepelkerk in hartje Arnhem ligt.

In het prachtige pas vernieuwde gebouw van de Koepelkerk, werd de opening ingeluid met een theaterstuk “Spek & Bonen”. Een voorstelling over onvermoede talenten van kwetsbare mensen. Wij hebben bij de opening de techniek verzorgd.

De snelgroeiende Gereformeerde Kerk vrijgemaakt zal Achter de Koepel gebruiken voor jeugdwerk en vergaderingen. De Koepelkerk heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Stichting In de Weerd, die de kerk ondersteuning biedt bij verhuur en exploitatie van deze locatie.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto