Opening nieuwe pand

Ga terug naar het overzicht

RDJ AV is verhuisd! Op donderdag 26 oktober zijn (potentiële) klanten en relaties van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met de audiovisuele mogelijkheden van nu.

Sinds 1998 is RDJ AV actief op de audiovisuele markt. In 2015 heeft Ronald de keuze gemaakt om zich volledig op zijn bedrijf te richten. Sindsdien zijn grote stappen gezet en heeft RDJ AV zich ontwikkeld tot marktleider in audiovisuele oplossingen in de Gelderse Vallei. Om de groei te faciliteren kon een stap naar een nieuw onderkomen niet uitblijven. Inmiddels is het team van RDJ AV uitgegroeid tot zes personen. Er zijn vele installatie- en verhuuropdrachten gerealiseerd. De nauwe samenwerking met ICT-bedrijven en elektrotechnische installatiebedrijven werpt zijn vruchten af.

Afgelopen zomer heeft het team van RDJ AV hard gewerkt om de verhuizing naar het nieuwe onderkomen aan de Celsiusstraat te bewerkstelligen. Het nieuwe pand heeft een ruime hoeveelheid opslagruimte, voldoende werkplekken en mogelijkheden om audiovisuele oplossingen te demonstreren. Er kunnen ook trainingen gegeven worden.

Ronald de Jeu: “Dit is een geweldige stap voorwaarts voor ons bedrijf. We zijn er trots op en willen onze relaties en potentiele opdrachtgevers de mogelijkheid geven om een kijkje achter de schermen te nemen op donderdag 26 oktober. Graag tot dan!”

Bekijk onze uitnodigingsfolder!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2