Opening van Bethanië

Ga terug naar het overzicht

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden verrichte vrijdagmiddag 26 september 2014 om 14.30 uur, de officiële openingshandeling van de nieuwbouw van Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië in Ede.

Sinds december 2012 is een mooi en eigentijds gebouw in gebruik genomen dat volledig is voorbereid op de transitie van de ouderenzorg in Nederland. Het hoofdgebouw en de appartementencomplexen zijn in 2012 en 2013 gefaseerd gebouwd.

Inmiddels zijn alle bouwactiviteiten afgerond en is het buitenterrein in het voorjaar van 2014 ingericht. Nadat in januari 2013 een ‘Open huis’ plaatsvond ter gelegenheid van de ingebruikname van Bethanië, is nu de tijd aangebroken het zorgcentrum officieel te openen.
Tijdens de feestelijke middag opent de Prinses het zorgcentrum, zal zij rondgeleid worden door de nieuwbouw en een bezoekje afleggen bij diverse afdelingen en bewoners.

Voor deze dag heeft RDJ het complete geluid en beeld geregeld voor de opening. Ook de koppeling met de beeldkrant waardoor het beeld en geluid van de camera’s live in het verzorgingshuis te volgen was.

Voor meer informatie: Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië.
Mede mogelijk gemaakt door: Totaal installateur Leertouwer

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV