Opening Wecycle Service Center Ede

Ga terug naar het overzicht

Vandaag hebben we licht, geluid en video verzorgd bij de opening van het eerste Wecycle Service Center. Dit centrum werd geopend door wethouder Leon Meijer en wethouder Gerrie Ligtelijn.

Naast een geluidsset voor de toespraken hebben we een groot beeldscherm geleverd waarop een videoboodschap van staatsecretaris Jetta Klijnsma, van Sociale zaken en werkgelegenheid, te zien was. Het gekleurde licht voegde veel toe aan de sfeer van deze opening, in een toch wel kale bedrijfsruimte.

Voor meer informatie over Wecycle: http://www.wecycle.nl/nederlands/zakelijk/nieuws/wasmachines-demonteren-als-re-integratie.html

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV