Oplevering kerk Wageningen

Ga terug naar het overzicht

In de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Wageningen hebben we deze week een prachtige beamer geïnstalleerd. Samen met de nieuwe geluidsinstallatie die we anderhalfjaar geleden installeerden is de AV-installatie in deze kerk nu helemaal up-to-date!

In 2013 hebben we in Wageningen de gehele geluidsinstallatie vervangen. De nieuwe installatie is in staat op een complete band mee uit te versterken. De line-array speakers van Accousticline geven een geweldige klank! Dit jaar is de kerkzaal helemaal verbouwd en veel lichter geworden door meer daglicht. Hierdoor was er een nieuwe beamer nodig met meer lichtopbrengst. We hebben gekozen voor een Panasonic-beamer met een full HD resolutie.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto