Pon dealer Amersfoort

Ga terug naar het overzicht

Bij de Pon dealer in Amersfoort hebben we de centrale geluidsinstallatie in de showroom en werkplaatsen vervangen. Naast het afspelen van achtergrondmuziek is het nu ook mogelijk om berichten om te roepen via het omroepsysteem.

Het systeem bestaat uit drie zones. Per zone kan eenvoudig de muziekbron worden gekozen en het volume worden bepaald. In de showroom is het nu mogelijk om een microfoon en een tijdelijke muziekbron aan te sluiten bij evenementen.

Naast het afspelen van achtergrondmuziek is het ook mogelijk om berichten om te roepen via het systeem. Hiervoor is bij de receptie een microfoon geplaatst, waarop gekozen kan worden voor een omroep voor een bepaalde zone of door het hele pand. We wensen de medewerkers van Pon Amersfoort veel plezier met hun nieuwe installatie!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2