Presentatieruimte DK Accountants

Ga terug naar het overzicht

Bij DK Accountants en Adviseurs in Nieuwegein hebben we eind 2016 een audiovisuele installatie geleverd voor een nieuwe multifunctionele presentatieruimte, in samenwerking met Elektro van Heerdt uit Lunteren.

Geluidsinstallatie
De draadloze microfoons met handheld en twee headsets kunnen gebruikt worden voor presentaties en andere activiteiten. Door middel van het oplaadstation zijn alle microfoons altijd opgeladen voor gebruik en heeft men geen last van lege batterijen. De geluidsinstallatie is voorzien van een subwoofer met goede klank, waardoor de ruimte multifunctioneel is. Bij filmpjes in presentaties is er uitstekende geluidskwaliteit en tijdens eventuele feestjes kan het volume desgewenst een beetje omhoog.

Video-installatie
Er is een Full HD Panasonic Beamer opgehangen en geïnstalleerd, waarbij gelet is op een goede lichtopbrengst en helder beeld. Het scherm is ingebouwd in een koof in het plafond. Bij het aanzetten van de beamer komt het elektrisch aan te sturen scherm automatisch naar beneden.

Eenvoudig te bedienen
Door het bedienpaneel is de installatie heel eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop zet men de hele installatie aan of uit. Ook is het volume van de geluidsinstallatie makkelijk te bedienen via dit paneel. Bij het uitschakelen van de installatie zorgt het bedienpaneel ervoor dat alle apparatuur helemaal uitgeschakeld wordt, zodat de installatie bijna geen energie meer verbruikt.

Voor optimaal gebruikersgemak is gekozen voor een Barco Clickshare systeem waarbij eenvoudig met één druk op de knop gepresenteerd kan worden vanaf verschillende laptops, tablets of smartphones. Hierdoor zijn de kabels (bijna) overbodig geworden.

Verlichting
De sfeervolle LED- verlichting is geleverd door Elektro van Heerdt. Dit maakt de ruimtes helemaal hip en af!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021