Procap

Ga terug naar het overzicht

Een themasessie over aardgas-loze wijken. Wat is dan een mooiere locatie dan een voormalige generatorhal in een energiecentrale! Om deze hal geschikt te maken voor dit evenement van Procap, heeft RDJ AV de audiovisuele middelen geleverd.

Omdat de centrale in productie is zijn er zware veiligheidseisen van kracht om ongevallen te voorkomen. Tijdens transport, opbouw en opruimen werden daarom Persoonlijke Berschermings Middelen (PBM’s) gedragen.

De presentaties waren voor alle aanwezigen goed zichtbaar op twee 60″ LCD-schermen. Audio is in zo’n galmende hal een uitdaging. Toch waren de sprekers goed verstaanbaar via zes forum microfoons, twee draadloze handheld microfoons en een Catchbox.

Deze laatste kan voor de interactie met het publiek de zaal in gegooid worden waarna vragen en opmerkingen via een ingebouwde microfoon voor alle aanwezigen te horen zijn. Lees meer over de Catchbox op onze verhuurpagina.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto