Voorbereiding van uw evenement
Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk! We denken met u mee over dingen waar u in eerste instantie zelf misschien niet aan zou denken. We brengen u wellicht zelfs op nieuwe ideeën.

Om te beginnen bespreken we het doel van uw evenement. Wat hebt u voor ogen? Wie zijn de bezoekers en hoeveel mensen verwacht u? Welke sfeer wilt u creëren? Komen er sprekers en wenst u draadloze microfoons of liever een aantal headsets? Is er live muziek en moet dit versterkt worden? Wilt u extra aandacht vestigen op een spreker, product of artiest door middel van verlichting? Is er beeld nodig, via een LCD-scherm op statief bijvoorbeeld? Staat het evenement gepland bij daglicht en/of ’s avonds? Is er genoeg stroom op de locatie? We brengen alle wensen in kaart en maken dan een passend voorstel voor u.

We zorgen graag samen met u voor een geslaagd evenement!

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV