Emerson, Ede

Emerson is een groot bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Vanuit de vestiging in Ede worden kalibraties uitgevoerd van flowmeters. Emerson wil deze kalibraties, testen en inspecties via een digitale ervaring overbrengen aan hun klanten die zich over de hele wereld bevinden. Dit is niet alleen innovatief voor de duur van de coronacrisis en bijbehorende beperkende maatregelen, het bespaart ook op de langere termijn voor klanten vele reis- en vlieguren en daarmee is het goed voor het milieu.

Door de hoge focus van Emerson op innovatie en digital customer experience, creeërt Emerson flexibele digitale communicatiemiddelen die het voor de klant makkelijker maakt om interactie te voeren tijdens verschillende “customer touch points” met Emerson. Daarbij verdienen zij deze investering ook heel snel terug waardoor het ook financieel een aantrekkelijke en duurzame keuze is.

Wij zijn erg trots op dit project, omdat we een zeer complete, duurzame en innovatieve oplossing hebben kunnen bieden aan Emerson. Veel bedrijven investeren al in video conferencing, maar dit gaat een stap verder. Klanten van over de hele wereld kunnen live meekijken met de kalibraties.

 

“Wij hebben al een aantal remote inspections met klanten uitgevoerd en tot op heden zijn de reacties zeer positief over de set up en hoe wij dit remotely kunnen aanbieden. Dit is dus indirect een grote pluim voor het door jullie geleverde systeem.”

Manager Quality, Emerson Ede

 

Emerson heeft een gaaf filmpje online gezet over deze nieuwe remote customer inspection services.
(De tekst loopt door onder het filmpje)

 

Emerson heeft drie kalibratie stands, voor kleine, gemiddelde en grote flowmeters. Bij elke stand hebben we een camera gemonteerd. Aan elke stand zijn ook twee beeldschermen gekoppeld waarop de kalibratiegegevens getoond worden. Deze beeldschermen hebben we aangesloten op het nieuwe videosysteem. Zo komen er in totaal negen videobronnen van de kalibratie stands binnen. Deze beelden kunnen online getoond worden via een videoconferentiesysteem van Cisco of Microsoft.

Emerson heeft een grote Kardex voor de flowmeters. Daar zijn ook twee camera’s opgehangen, zodat men de opgeslagen flowmeters online kan laten zien aan klanten. Zo hoeven klanten niet meer naar Ede af te reizen en kunnen ze het product toch tot in detail bekijken. Bij deze Kardex hebben we ook een draadloze videocamera gemonteerd, waardoor er ook handmatig flowmeters gefilmd en direct online live gestreamd kunnen worden die zich niet in de Kardex bevinden (omdat deze producten te groot zijn bijvoorbeeld).

 

 

Totaal heeft het nieuwe videosysteem 20 video ingangen waarvan er nu 12 in gebruik zijn. De camera’s zijn het nieuwste type van Sony. Deze camera’s hebben een haarscherpe beeldkwaliteit, is te upgraden naar 4K en zijn voorzien van beeldstabilisatie. Een goede keuze als je wilt gaan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij zijn de camera’s op afstand te bedienen vanuit de regiekamer. Deze functionaliteit is in deze situatie onmisbaar. Alle camera’s zijn eenvoudig aan te sturen via diverse touchscreens.

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2