Geluidsinstallatie Vendrig IJsselstein

In IJsselstein bevindt zich het meest frisse bedrijf van Nederland: Vendrig. Zij zorgen elke dag voor de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten, voor diverse branches. Bij dit mooie familiebedrijf viel onlangs de muziek uit en bleek de sterk verouderde geluidsinstallatie het te hebben begeven. RDJ kreeg de opdracht om te zorgen voor een frisse nieuwe installatie, welke ook bij veel machine-geluiden nog goed klinkt.

De nieuwe geluidsinstallatie is geplaatst in een nette wandkast. De muziek wordt afgespeeld via een internetradio, waardoor de ontvangstkwaliteit goed is gewaarborgd. Ook is het mogelijk om muziek van een USB-stick af te spelen.

Luidsprekers
Bij Vendrig zijn zeer uiteenlopende ruimtes die erg van elkaar verschillen qua omgang en akoestiek. Daarom zijn er verschillende luidsprekers gekozen. In de productieruimtes, het magazijn en expeditiegebied zijn stevige 100V tweeweg luidsprekers geïnstalleerd. Het volume van deze speakers is per speaker apart ingesteld. In rustige ruimtes staat het volume lager dan in de ruimtes waar het volume boven het geluid van de machines uit moeten komen. Via de hoofdvolumeknop kan het volume alsnog centraal harder/zachter worden gezet.

In de kantine zijn plafondluidsprekers in het systeemplafond geplaatst. We monteren plafondluidsprekers altijd met achterhout, zodat de plafondplaten niet gaan doorzakken door het gewicht van de luidspreker. Om het productieproces niet te verstoren is de mogelijkheid geboden om het installatiewerk ’s avonds en ’s nachts uit te voeren.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto