Videowall BMW Nijkerk

Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf: het eerste wat mensen zien als ze bij u op bezoek komen, of als ze toevallig langsrijden. Hoe mooi zou het zijn als ze bij de eerste aanblik van uw pand direct onder de indruk zijn, of op z’n minst geïnteresseerd?

Een mooi voorbeeld hiervan is ons project bij BMW- en MINI-dealer Ekris. De vestiging in Nijkerk bevindt zich op een zichtlocatie op de weg naar de A28 en is nu nóg beter zichtbaar. We hebben in 2016 een video-installatie ontworpen en gerealiseerd die reclame-uitingen op de gevel projecteert.

De blinde muur van het pand is vanaf nu een echte blikvanger, doordat twee hoogwaardige beamers een egaal beeld van maar liefst 8 meter breed projecteren. Zodra het donker wordt schakelen de projecteren automatisch aan. Vanaf dat moment kan het langsrijdende verkeer niet meer om Ekris heen.

De installatie wordt aangestuurd door een stabiele mediaspeler die ontworpen is om non-stop video in hoge resolutie (4K) weer te geven. De mediaspeler is gekoppeld aan het netwerk, dus de beheerder kan vanaf elke pc of laptop instellen welke afbeeldingen en videobestanden getoond worden. Omdat de projectoren 24/7 in de buitenlucht hangen, zijn ze bevestigd in een op maat gemaakte constructie die diefstal- en klimaatbestendig is.

 

Wilt u dat uw bedrijfspand ook een echte blikvanger wordt?
Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!
We spreken u graag via 0318-845980 of stuur ons een e-mail.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto