Evenementen

We hebben ruime ervaring in het ondersteunen van zeer uiteenlopende evenementen. Groots of eenvoudig, uitbundig of discreet. Elk evenement vraagt om zijn eigen benadering. Wij leveren maatwerk en zorgen er samen met u voor dat uw evenement slaagt.

1 2

Voorbereiding van uw evenement
Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk! We denken met u mee over dingen waar u in eerste instantie zelf misschien niet aan zou denken. We brengen u wellicht zelfs op nieuwe ideeën.

Om te beginnen bespreken we het doel van uw evenement. Wat hebt u voor ogen? Wie zijn de bezoekers en hoeveel mensen verwacht u? Welke sfeer wilt u creëren? Komen er sprekers en wenst u draadloze microfoons of liever een aantal headsets? Is er live muziek en moet dit versterkt worden? Wilt u extra aandacht vestigen op een spreker, product of artiest door middel van verlichting? Is er beeld nodig, via een LCD-scherm op statief bijvoorbeeld? Staat het evenement gepland bij daglicht en/of ’s avonds? Is er genoeg stroom op de locatie? We brengen alle wensen in kaart en maken dan een passend voorstel voor u.

We zorgen graag samen met u voor een geslaagd evenement!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021