Dealer event bij De Fietser

Net als voorgaande jaren, vond in het najaar het Dealerevent plaats, bij De Fietser in Ede. Door de verscherping van de corona-maatregelen werd het event, dat in eerste instantie nog 100 bezoekers hoopte te kunnen ontvangen, binnen 1 week omgezet in een volledig online event.

RDJ AV zorgde voor een studiosetting op locatie, inclusief het podium, trussconstructie met verlichting, een beeldscherm op statief en goed geluid. Ook zorgden onze collega’s voor het het zorgvuldig verduisteren van de (dak)ramen. Met teveel daglicht zou de sfeer in deze ruimte heel anders zijn.

 

In goede samenwerking met de opdrachtgever hadden we ons voorbereid op een hybride evenement waarbij 100 bezoekers het evenement op locatie konden meemaken.  Dat vroeg om goede zaalverlichting, geluidsversterking in de zaal en beeldschermen voor het weergeven van presentaties. Een week van te voren werden in een persconferentie strengere maatregelen afgekondigd, waardoor de plannen zijn gewijzigd. In goed overleg met de opdrachtgever hebben we snel kunnen schakelen en gedaan wat nodig was om het evenement online plaats te kunnen laten vinden, naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers en van degenen die het evenement thuis, vanaf de bank of de keukentafel hebben kunnen meemaken.

 

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto