Gevelverlichting Noorderkerk, Ede

Voor het concert van Wibi Soerjardi op 26 oktober 2013 hebben we de buitengevel van de Edesche concertzaal in de Noorderkerk sfeervol verlicht. Ook de bomen om de kerk heen zijn uitgelicht om het geheel nog ruimtelijker te laten lijken.

Het publiek en ook voorbijgangers reageerden verrast, omdat de Noorderkerk een beetje verstopt staat, zeker in het donker. Nu was de kerk goed zichtbaar en wisten de gasten al vóór het concert begon dat het een mooie avond zou worden. Ook staan onderaan de pagina een paar foto’s van Valentijnsdag. Bezoekers werden verrast door de sfeer.