Groot dealerevent bij de Fietser

Begin juli 2019 hebben we groots uitgepakt bij het dealerevent bij De Fietser. Na de dealerevents van voorgaande jaren, wilde de organisatie nu wat meer showelementen toevoegen in de presentaties van de verschillende Fietsenmerken. In stijl van een echte (sport)ploegenpresentatie werd  het nieuwe seizoen geopend.

RDJ AV is al jaren betrokken bij de techniek in De Fietser. Ook nu werden we gevraagd om dit evenement van alle benodigde audiovisuele techniek te voorzien. Vooral het hoofdpodium was een uitdaging omdat de locatie zelf veel daglicht heeft. Door te kiezen voor lampen met veel oppervlak en lichtopbrengst en de toevoeging van CO2-jets was er genoeg ‘spektakel’ dat past bij een mooie en indrukwekkende ploegenpresentatie!

Naast het hoofdpodium heeft RDJ AV ook de ontvangstruimte voorzien van beeldschermen en een Audiotour als toegangspoort naar het podium.

 

“RDJ AV heeft ook dit jaar weer een extra ruimte binnen De Fietser gecreëerd. Binnen de mogelijkheden van het pand is dat altijd een uitdaging, maar het is prima gelukt. Met hun expertise is RDJ AV erin geslaagd in een ruimte met veel daglicht toch een showsfeer neer te zetten.”

Anke Namendorf – Accell Nederland

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV