Launch Party Dubatti bij Babypark

Voor deze spectaculaire launch vol met audiovisuele techniek is RDJ AV benaderd voor de realisatie. Bij Babybark en Babydump werd een nieuw model kinderwagen van het merk Dubatti gepresenteerd.

Het evenement vond plaats op twee locaties, twee avonden achter elkaar. We zorgden voor het podium, een witte catwalk, heldere verlichting aan de truss, uitstekend geluid, een beamer met een groot projectiescherm en sfeervolle acculampen in de gewenste kleuren. En niet te vergeten de confettishooters op het moment suprême!

De uitdaging in dit project zat in de relatief beperkte tijd voor transport, opbouwen en afbreken. Door een goede planning, goed overleg en genoeg collega’s in twee ploegen, hebben we dit evenement op beide dagen naar volle tevredenheid kunnen realiseren. Niet alleen de klant, maar ook wijzelf kijken trots terug op deze productie, die op rolletjes liep!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2