Tourguide sets voor rondleidingen

Uitstekend verstaanbare rondleidingen

Als je een rondleiding geeft is er meestal veel te laten zien en veel te vertellen. Het is dan wel zo prettig als iedereen de gids goed kan verstaan. Dat lukt met een tourguide set voor rondleidingen. Bij grote groepen of in ruimtes met omgevingsgeluid kan dat wel eens een uitdaging zijn. De Sennheiser Tourguide set biedt een praktische oplossing voor rondleidingen.

Zorg dat de bezoekers gefocust zijn op de rondleiding en op de gids. Dit bereik je eenvoudig door iedere bezoeker een koptelefoon te geven. De gids kan dan alle informatie via een draadloze microfoon of headset overbrengen. Geheel draadloos, zonder gedoe. Een kind kan de was doen!

Tourguidesets bij Fruit.nl
In opdracht van Lidl Oosterhout hebben we 80 Sennheiser Tourguide sets afgeleverd bij Fruit.nl. Daar kregen de bezoekers een rondleiding door het magazijn in meerdere deelsessies. Naast de Tourguide sets hebben we twee beeldschermen op statief geleverd en een draadloze handheld voor de introductie voorafgaand aan de rondleidingen.

Draadloze apparatuur
Wij kunnen de audiovisuele techniek voor uw evenement geheel uit handen nemen. Vaak is het eenvoudiger dan men denkt. Zo hebben we de mogelijkheid om veel apparatuur draadloos in te zetten, dat bespaart tijd, geld en gedoe met kabels. Denk daarbij aan een draadloze geluidset met draadloze microfoons of headsets en draadloze sfeerverlichting om meer sfeer in het bedrijfspand aan te brengen.

Naast geluidsets en verlichting leveren we ook beedschermen op statief, al dan niet verrijdbaar of met touchfunctie. Net wat past bij uw evenement. Indien er veel bezoekers komen en er presentaties gegeven worden, kunnen we ook zorgen voor een strak zwart podium. Denk ook aan trussconstructie met de juiste verlichting. Tenslotte hebben we ook een wit katheder met beeldscherm en microfoons beschikbaar.

Voor grote óf kleinere evenementen en bijeenkomsten bent u voor de audiovisuele techniek bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvend even sparren over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op dan vertellen we u alles over de mogelijkheden van de tourgide sets voor rondleidingen.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2