Achtergrondmuziek Bakker de Graaf Amersfoort

Bij Warme Bakker de Graaf in Amersfoort was het tot op heden stil in de keuken. Juist op de plek waar het allemaal gebeurt: daar waar de lekkerste taarten worden gebakken en luxe broodjes worden belegd. RDJ AV is gevraagd om een goede geluidsinstallatie te leveren voor achtergrondmuziek en zo bij te dragen aan de sfeer in de keuken van de bakkerij.

Internetradio tuner
Voor het afspelen van achtergrondmuziek is gebruik gemaakt van een internetradio ontvanger. Hierbij is het ook mogelijk om naast de bekende Nederlandse zenders eventueel te kiezen uit non-stop zenders of buitenlandse zenders. Daarnaast is het ook mogelijk om muziek vanaf een USB-stick af te spelen.

Versterker
Het hart van de installatie is een voorversterker en eindversterker van het merk Apart Audio. Dit is een mooi vormgegeven apparaat en de bediening van deze versterker is erg eenvoudig, zodat iedere medewerker ermee uit de voeten kan.

Luidsprekers
In het systeemplafond van de keuken hebben we twee plafondluidsprekers geplaatst. Voor de weergave van de lage tonen is een subwoofer aansloten, die ook in het systeemplafond is ingebouwd.

 

Wij wensen de medewerkers van Bakker de Graaf Catering veel werkplezier in hun gezellige keuken!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto