Geluidsinstallatie Mossel & Gin Amsterdam

In het Westerpark in Amsterdam bevind zich Mossel & Gin, een Seafood restaurant. De geluidsinstallatie werkte niet meer naar behoren, vandaar dat RDJ werd gevraagd om voor een goede oplossing te zorgen.

Bij Mossel & Gin kun je heerlijk eten in een mooie omgeving. Inmiddels kun je er ook genieten van goede achtergrondmuziek, die bijdraagt aan de relaxte sfeer van het restaurant. In Amsterdam houden ze wel van een leuk feestje op zijn tijd. Daarom is het ook mogelijk dat een DJ zijn apparatuur aansluit op de geluidsinstallatie. Het volume kan flink omhoog zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Er zijn vier zones gemaakt: de begane grond van het restaurant, de bovenverdieping, het terras en de keuken. Deze zones zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, dus als men buiten op het terras andere muziek wil dan binnen, dan kan dat. Natuurlijk is de bediening van de installatie erg eenvoudig, zodat alle medewerkers hiermee overweg kunnen. Wij wensen Wouter en Josh veel plezier met de nieuwe geluidsinstallatie!

Reactie van Josh:
Heel chill geluid! Superbedankt!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto