Audiovisuele installatie De4Zussen Ede

Deze maand is cateringbedrijf De4Zussen verhuisd. Wij hebben de nieuwe locatie voorzien van een projectieopstelling in de vergaderruimte en een installatie voor achtergrondmuziek.

Projectieopstelling
We hebben een Panasonic beamer geleverd met een goede lichtopbrengst, in verband met lichtinval van buiten. Deze projector is 2000 uur onderhoudsvrij. In de ECO-modus gaat deze projector zelfs 7000 uur mee. Bijkomend voordeel is het stille geluidsniveau van 29 dB in de ECO-modus. Deze beamer is eenvoudig te bedienen via een bedienpaneel aan de wand. Zo kan de afstandsbediening nooit zoekraken. Naast het bedienpaneel is een HDMI-aansluitpunt gemaakt om de beelden van een laptop op een betrouwbare manier naar de projector te kunnen transporteren. Uiteraard is ook gezorgd voor een goed geluidssysteem in de vergaderruimte, voor het weergeven van het geluid bij presentaties en/of filmpjes. De luidsprekers schakelen automatisch in/uit bij het aan/uit-schakelen van de beamer. Wel zo handig!

Achtergrondmuziek
In de mooie nieuwe ruimte van De4Zussen aan de Zandlaan mag een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek natuurlijk niet ontbreken. Muziek voegt veel toe aan de sfeer van een restaurant. We hebben een internetradio-tuner geleverd waarmee vele non-stop radiozenders gekozen kunnen worden. Ook is het mogelijk om muziek vanaf een USB-stick af te spelen. Via de mengversterker kan het muziekvolume eenvoudig worden geregeld, via een grote volumeregelaar op de voorzijde.

In het restaurant zijn zeven plafondluidsprekers in het plafond geplaatst. Dit doen we altijd met extra achterhout, zodat de plafondplaten op termijn niet gaan doorzakken door het gewicht van de luidsprekers. In de keuken en kantine zijn natuurlijk ook luidsprekers gemonteerd, zodat ook de medewerkers kunnen genieten van goede achtergrondmuziek. Het is bewezen dat muziek op de werkvloer bijdraagt aan een positieve werksfeer en meer productiviteit.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto