Parkhotel Hugo de Vries, Lunteren

In december 2015 hebben we een grote update gegeven aan het geluidssysteem van het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. De oude installatie was lastig te bedienen en maar in één zaal beschikbaar. Niet optimaal voor een hotel dat haar gasten complete en betrouwbare faciliteiten wil aanbieden voor feesten en zakelijke events.

De belangrijkste aanpassing is het hart van de installatie: de digitale audiocontroller, één centraal bedieningsapparaat voor al het geluid. Ondanks de vele mogelijkheden is de geluidsinstallatie eenvoudig te bedienen via een tablet of via een wandpaneel met slechts 4 knoppen. De geavanceerde instellingen zitten verborgen, zodat het systeem niet per ongeluk ontregeld kan raken.

Daarnaast is de geluidsinstallatie uitgebreid van één naar vier zalen. Deze zijn allemaal aangesloten op de audiocontroller. Voor elke ruimte kunnen dus de bron (bijvoorbeeld radio/cd/USB-speler, laptop of microfoon) en het volume apart ingesteld worden.

Ook beschikt het hotel nu ook over een draadloze microfoon. Hiermee hebben gasten alle bewegingsvrijheid om ongestoord hun verhaal te kunnen doen. Én: geen gedoe met lege batterijen, want die worden automatisch opgeladen zodra de microfoon wordt teruggeplaatst in de houder. Niet alle apparatuur hoefde te worden vervangen. Sommige bestaande onderdelen zijn behouden, opnieuw afgesteld en geïntegreerd in de vernieuwde installatie.

Parkhotel Hugo de Vries kan zo weer jaren vooruit met een betrouwbare, flexibele en eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto