Kernhem Accountants, Ede

Bij Kernhem Accountants is de wens ontstaan om een meer efficiënte invulling te geven aan het online vergaderen en presenteren. ‘Veel van onze besprekingen met cliënten vinden op kantoor plaats. Door de Covid pandemie is ook het besef gekomen dat online elkaar spreken zo z’n voordelen kan hebben’,  aldus Cor Konijnenburg van Kernhem Accountants.

Zowel op kantoor als in de nieuw verbouwde vergaderruimte in het prachtige pand aan de Kernhemseweg is gekozen voor een nieuwe opzet. In het kantoor is onder het Touch display een Meetbar 2.0 online vergaderoplossing gemonteerd. Alle kabels zijn netjes in de vloer weggewerkt en met behulp van een tafeldoos oplossing blijft ook het bureau vrij van kabels.

In de nieuwe bovenzaal hebben we ook een Meetbar 2.0 oplossing gemonteerd. Hier is gekozen voor een meer mobiele opstelling waarbij een Sony 85” display op een trolley. Dit is een uitstekende oplossing voor het multifunctionele gebruik in deze zaal. Vanwege de grootte van de zaal is er gekozen voor een uitbreiding van de audiofaciliteiten. In elke opstelling is zowel het beeld als ook het geluid optimaal. Het kabelmanagement is netjes geregeld via aansluitpunten in de wand.

Cor Konijnenburg kijkt positief terug op de installatiewerkzaamheden: ’De projectleider en de technici hebben in korte tijd prima werk afgeleverd. Vriendelijkheid en na afloop alles netjes achterlaten is naast de nieuwe techniek ook zeker een meerwaarde die wij bij Kernhem Accountants waarderen’.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2