Seminar bij Wentzo

Onlangs heeft Wentzo in Garderen ons benaderd om de audiovisuele middelen te verzorgen voor hun seminar. In de plenaire zaal waren er verschillende sprekers, die voor hun presentaties gebruik maakten van een 86”inch touchscreen. De sprekers konden zich makkelijk verstaanbaar maken door gebruik te maken van draadloze headsets en handheld microfoons. Daarnaast was er muzikaal intermezzo welke we hebben versterkt.

In een andere ruimte is een beursplein gerealiseerd waarvoor we beeldschermen hebben geleverd in passende formaten. Het was een mooie bijeenkomst waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was.

RDJ AV is een innovatieve AV-specialist. We hebben alles in huis om waarde toe te voegen aan bedrijven en organisaties. Wij ondersteunen en ontzorgen met audiovisuele techniek. Onze oplossingen zijn betrouwbaar, hoogwaardig en eenvoudig te begrijpen en te bedienen.

Voor de organisatie van een seminar hebben wij alle benodigde audiovisuele middelen zelf in huis. U kunt bij ons terecht voor beeldschermen en touchscreens in diverse maten, luidsprekers, draadloze microfoons en headsets. Daarnaast verhuren we ook lichtsets, truss, podiumdelen en backdrop.

Organiseert u een seminar, congres of andere zakelijke bijeenkomst? We nemen u de audiovisuele techniek graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op de inhoud. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2