Pallas Athene College, Ede

Het Pallas Athene College in Ede kon altijd draadloos presenteren in de aula. Alleen door de nieuwe 4G frequenties van de mobiele telefonie, werkte de installatie niet meer naar behoren en waren er veel storingen.

Nu hebben we de oude draadloze microfoon verwijderd en 5 nieuwe AKG microfoons terug geplaatst. Door de nieuwe opladers en centrale aan/uit schakelaar, zijn de draadloze microfoons ook altijd opgeladen voor gebruik. Het speciale aan deze installatie is, dat de installatie zonder versterkers is opgezet en toch een goed bereik heeft in de gehele aula. Door een slim ontwerp met goede antennes en speciale kabels hebben we bijna geen signaal verlies naar de draadloze ontvangers.

Reactie klant:

“We hebben het nu 4 of 5x gebruikt. En het werkt fantastisch. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in de omgang. Wat ons betreft een topsysteem.”
– R. Kervel, conciërge

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto