Bouwbedrijf Kreeft, Ede

Bouwbedrijf Kreeft in Ede bestaat al sinds 1896 en is een begrip in Ede en omgeving. Vele huizen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en sportaccommodaties zijn door Kreeft gerealiseerd. Kreeft staat voor kwaliteit en professionaliteit. Dat is ook te zien aan het prachtige nieuwbouw kantoorpand dat zij voor zichzelf hebben gebouwd. Aan alles is gedacht. Zo ook aan goede audiovisuele apparatuur. Daarvoor hebben zij RDJ AV benaderd, omdat ze zeker willen zijn dat er kwalitatief goede apparatuur in komt, die tevens op een makkelijke manier te bedienen is.

 

Kantine
De ruimte van de kantine wordt multifunctioneel gebruikt en dat vraagt ook om een flexibele audiovisuele oplossing. De kantine is op te delen in twee gedeeltes. We hebben de geluidsinstallatie daarom ook opgedeeld in twee delen. Het is mogelijk om in beide ruimtes hetzelfde geluid te laten horen, of verschillend.  Met de geluidsinstallatie kan een leuk bedrijfsfeestje gegeven worden, maar ook het geluid van sprekers zal goed verstaanbaar zijn. De plafondspeakers in de kantine zijn vooraf door Kreeft in de juiste RAL-kleur gespoten, zodat het plafond en de speakers mooi één geheel zijn. Er is een draadloze microfoon geleverd, die bij het aanzetten direct werkt en door slimme programmering ook altijd op het juiste volume staat.

 

We hebben een projectiescherm geleverd in de juiste RAL-kleur. Het scherm is het in plafond gemonteerd en verdwijnt als hij niet gebruikt wordt.  Op het scherm wordt met een Sony FullHD beamer geprojecteerd. Deze beamer is gekozen vanwege de hoge lichtopbrengst, lange levensduur en stille werking. De beamer is gekoppeld aan de geluidsinstallatie, zodat ook het geluid goed voor elkaar is. Ook de beamer verdwijnt in het plafond wanneer hij niet nodig is. Uiteraard hebben we ook gezorgd voor een HDMI-aansluiting in de wand bij het scherm, zodat het ook mogelijk is om een laptop aan te sluiten. Tevens is een draadloze presentatie functie ingebouwd.

In de andere ruimte hebben we een professioneel 65-inch display van Sony aan de wand gemonteerd. Dit scherm zal worden gebruikt voor de weergave van narrowcasting en bedrijfspresentaties via een draadloze presentatiefunctie. Ook is het mogelijk om het beeld van de beamer op dit display weer te geven.  Zo is de kantine van alle audiovisuele gemakken voorzien en zeer multifunctioneel inzetbaar.

 

Alle apparatuur in de kantine is eenvoudig aan te sturen via een app op een iPad die we in een behuizing aan de wand hebben gemonteerd. De iPad zal ook worden gebruikt om muziek af te spelen in de kantine.  Ook hebben we gezorgd dat de verlichting en de zonwering aan te sturen zijn via dezelfde app. Wel zo eenvoudig, omdat er niet tussen meerdere apps gewisseld hoeft te worden. Zo maken wij het graag, omdat dit het gebruikersgemak enorm ten goede komt.

 

Vergaderruimtes
We hebben de directiekantoren en de vergaderruimtes ook voorzien van de benodigde audiovisuele apparatuur. In de ruimtes is een aanstuurbaar 65-inch presentatiescherm van Sony gemonteerd.  Er zijn tafeldozen met een netwerk en HDMI-aansluiting gerealiseerd in de vergadertafels. In de deksel van deze tafeldozen zit een eenvoudig bedienpaneel waardoor het gebruikersgemak optimaal is. Naast de HDMI-aansluiting is het ook mogelijk om draadloos te presenteren. Kreeft kan de komende jaren goed vooruit; effectief vergaderen met het gemak van moderne audiovisuele apparatuur.

 

BREEAM-NL
In de entree hebben we een 55-inch beeldscherm gemonteerd voor de weergave van de BREEAM-NL data. Na het inschakelen van het scherm via een interne klok, wordt automatisch de aangeleverde website van het gebouwbeheersysteem (GBS) geladen en afgespeeld. In de wachtruimte is een 65-inch beeldscherm geplaatst voor het weergeven van door Kreeft gerealiseerde projecten. Alle apparatuur in het hele gebouw is uit te schakelen via een veegpuls.

 

Wij wensen alle medewerkers en relaties van Kreeft heel veel werkplezier in hun nieuwe pand!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2