Careander, Harderwijk

Stel, je wilt met je laptop een presentatie of training geven. Wat heb je dan allemaal nodig? Een beamer, een luidspreker, een verlengsnoer, misschien zelfs een microfoon voor grote groepen, om maar niet te beginnen over alle benodigde kabels… Waar haal je dat allemaal vandaan, hoe sleep je het met je mee, en hoe zorg je dat je niets vergeet?

We hebben aan zorginstelling Careander een mobiele presentatieset op maat geleverd. Alle benodigde apparatuur en bekabeling zit in één trolleykoffer met wieltjes. Het op maat gesneden schuim zorgt dat de apparatuur goed beschermd wordt en dankzij de duidelijke handleiding kan iedereen met de set overweg. We wensen Careander veel succes en gemak bij het presenteren en trainen van haar medewerkers, met behulp van deze mobiele presentatieset!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto