Room Scheduling

Bij House of Performance in Utrecht hebben we een gaaf systeem geleverd voor room scheduling. Met dit systeem kunnen vergaderruimtes eenvoudig worden gereserveerd. Mogelijk is dit ook iets voor uw bedrijf?

Het reserveren van een vergaderruimte kan tegenwoordig zeer eenvoudig. Met een paar tikken op het paneel of in Outlook is het geregeld. Via de gratis Room Agent-software kan de interface van het touchpanel worden aangepast aan de vergaderopties die nodig zijn. Er zijn diverse montagemogelijkheden beschikbaar voor de touchpanelen, waaronder op de muur of in de muur. Het is zelfs mogelijk om het paneel te installeren op een glazen wand.

Het systeem bestaat uit een elegant ontworpen TouchLink-planningspaneel die rechtstreeks verbinding maakt met Microsoft Exchange, Office 365, Google Agenda en andere agendaservices. Dit kan gewoon zonder bijkomende licentiekosten per maand!

Enthousiast geworden?
We dragen met veel plezier een steentje bij aan het verbeteren van de efficiëntie in uw bedrijf. U bereikt ons via 0318- 845980 of stuur ons een e-mail: info@rdj-av.nl

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto