Trainingsruimte bij 4PS Ede

4PS is een wereldwijde ICT-leverancier voor de bouwwereld. Zij organiseren trainingen, themadagen en kennissessies en hadden daarvoor een trainingsruimte nodig, voorzien van goede audiovisuele techniek. Een andere wens van 4PS was beter beeld van de beamers in de vergaderzalen. We hebben Panasonic beamers geplaatst met zeer hoge lichtopbrengst.

We hebben bij 4PS een nieuwe trainingsruimte, vergaderzalen en het auditorium voorzien van nieuwe audiovisuele technieken zoals nieuwe beamers, schermen en meerdere Barco Clickshares. We wensen 4PS veel plezier met deze nieuwe audiovisuele middelen!

Trainingsruimte
In de nieuwe trainingsruimte hebben we een Panasonic beamer geïnstalleerd met een hoge lichtopbrengst, zodat de software die 4PS heeft ontwikkeld goed leesbaar is tijdens de trainingen. Aan de wand hebben we een groot presentatiescherm van 3 meter breed opgehangen. Naast het beamerscherm hebben we een 75″ Full HD Samsung display opgehangen voor presentaties tijdens de trainingen. Zowel de beamer als het display zijn eenvoudig te bedienen met een handig bedienpaneel aan de wand. Op het bedienpaneel zitten knoppen voor aan/uit en bronkeuze. Met één druk op de knop kan de training of kennissessie beginnen. Op de beamer is ook een Barco Clickshare aangesloten om handig en snel te kunnen presenteren vanaf verschillende mobiele apparaten. Geen gepruts meer met kabels. Men kan binnen een seconde switchen van beeld.

Auditorium
In deze ruimte worden trainingen en presentaties gegeven. Om het presenteren nog eenvoudiger en makkelijker te maken hebben we hier een Barco Clickshare geïnstalleerd. Daarmee kan eenvoudig draadloos worden gepresenteerd vanaf elk mobiel apparaat op het grote scherm.

Vergaderzalen
4PS beschikt over meerdere vergaderzalen en in een aantal van deze zalen hebben we hoge kwaliteit beamers en een nieuwe audio-installatie geïnstalleerd en Barco Clickshares aangesloten voor nog meer vergadergemak.

 

Reactie van 4PS:
“Erg tevreden over RDJ. RDJ stelt zich zeer flexibel en professioneel op. Er worden creatieve oplossingen bedacht waaruit blijkt dat RDJ ook echt met de klant meedenkt. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot de volgende keer!” – Martijn Werkman

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2