VV Scherpenzeel

Op Sportpark  De Bree Oost te Scherpenzeel bevindt zich het voetbalveld van VV Scherpenzeel. Zij hebben RDJ AV benaderd om een nieuwe geluidsinstallatie aan te leggen, welke weersbestendig en van goede kwaliteit is.

Er zijn twee outdoor luidsprekers van het merk Community geïnstalleerd, welke zorgen voor een goede geluidskwaliteit op het voetbalveld. We hebben extra aansluitingen gemaakt zodat ze buiten voor speciale evenementen waar nodig nog meer luidsprekers kunnen aansluiten.

De apparatuur hebben we in een bestaande stevige kast op de tribune geïnstalleerd. Het systeem kan eenvoudig worden aan- en uit gezet met een sleutelschakelaar. Op deze manier kunnen alleen geautoriseerde personen de geluidsinstallatie bedienen en kan deze niet onbedoeld door onbevoegden worden ontregeld.

Er is een draadloze microfoon geleverd om de spraak te kunnen versterken. Deze microfoon kan over het hele veld worden gebruikt. Dit is mogelijk gemaakt door het gebruik van richtantennes onder het dak van de tribune, welke het signaal van de draadloze microfoon goed kunnen ontvangen. Hierdoor kan men met de microfoon over het hele veld lopen met de microfoon en is er overal goede ontvangst. Wel zo prettig!

 

Tenslotte hebben we, op dezelfde plek als voorheen, een aansluitpunt gemaakt waar vandaan muziek kan worden afgespeeld bij speciale gelegenheden. Iedereen kan eenvoudig zijn of haar eigen smartphone of een ander apparaat aansluiten om de muziek te kunnen afspelen.

We wensen VV Scherpenzeel veel plezier van hun nieuwe geluidsinstallatie!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021