Spektaculaire vuurwerkshow Ede 2018/2019

Het jaar 2019 is in Ede begonnen met een spectaculaire vuurwerkshow op het Enka-terrein. RDJ AV heeft hieraan bijgedragen met sfeervolle verlichting en geluid.

De Enka-wijk is een nieuwbouwwijk met een rijke historie. Veel oude karakteristieke gebouwen zijn (deels) bewaard gebleven. Op één van de oude muren hebben we vor sfeervolle verlichting gezorgd. Dat droeg veel bij aan het geheel.
Op een enorm beamerscherm was te zien hoeveel uren – minuten – seconden het nog zou duren tot 1 januari 00:00 uur. Een paar minuten voor middernacht hield burgemeeter René Verhulst een toespraak en de laatste 25 seconden werd door het publiek afgeteld. Op “nul!” knalde het vuurwerk de lucht in en klonk het “Happy New Year” van Abba door de speakers. Nog net boven het knetterende geluid van het vuurwerk uit.

Het team van RDJ wenst je een voorspoedig 2019!

De vuurwerkshow was uitgebreid in het nieuws:
De Gelderlander: Enkawijk en vele anderen genieten van vuurwerkshow
Ede Stad: Ede duikt met spectaculaire vuurwerkshow 2019 in
NOS 8-uur Journaal: Vanaf minuut 7:55
Vuurwerkshow Ede: De website van de organisatie

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto