Begraafplaats

In de aula van een begraafplaats dient de audiovisuele techniek altijd te werken en is het prettig dat deze eenvoudig te bedienen is door gebruikers. Geen gepruts met kabels of afstandsbedieningen die kwijt raken, en geen stress over de werking van de microfoons of beamers.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Daarom zorgen we voor degelijke, betrouwbare audiovisuele oplossingen voor de begraafplaats. We bieden maatwerkoplossingen. Onze ruime expertise en ervaring met geluidstechniek in kerken kunnen we ook toepassen op begraafplaatsen.

Verhuur van apparatuur
Naast vaste installaties leveren we ook geluids- en beeldapparatuur voor uitvaarten. Bijvoorbeeld als de voorzieningen op de locatie niet toereikend zijn, of als er erg veel mensen worden verwacht.

De invulling van een begrafenis of crematie is erg persoonlijk. Elke uitvaart vraagt om zijn eigen aanpak. Daarom leveren wij maatwerk op het gebied van audiovisuele techniek. Wij stellen ons daarbij discreet, professioneel en dienstbaar op: goed voorbereid, gepast gekleed en fijngevoelig. Zodat de techniek bijdraagt aan een waardig en waardevol afscheid.


Wij leveren maatwerk op het gebied van audiovisuele techniek:

  • Geluidsversterking voor sprekers, cd’s, live muziek en video
  • Geluidsversterking op accu als geen stroom voorhanden is
  • Livestreams en/of opnames van de bijeenkomst
  • Beeldschermen op statief voor weergave van foto/videobeelden
  • Discrete, professionele en dienstbare opstelling

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2