Bezoek bij Bethanië, Ede

Ga terug naar het overzicht

Vanwege de coronacrisis heeft het kabinet besloten dat bezoek aan bewoners van verzorg- en verpleegtehuizen tot eind april niet is toegestaan. Dat brengt veel eenzaamheid met zich mee. Bij woon-zorgcentrum Bethanië in Ede hebben we daarom een oplossing gerealiseerd waardoor het weer mogelijk is voor bezoekers om contact te hebben met de bewoners.

In de hal van Bethanie, bij de entree is een ruimte gecreëerd voor de bewoner. Hij of zij kan plaatsnemen achter een tafel, waar we een draadloze microfoon en een luidspreker hebben geïnstalleerd. Buiten is een tent neergezet tegen de gevel, waar ook een tafel staat met een draadloze microfoon en een luidspreker. Zo kunnen bewoner en bezoeker met elkaar praten.

 

Dit systeem is eenvoudig aan- en uit te zetten en de apparatuur die buiten in de tent staat wordt ’s avonds en ’s nachts binnen gezet. De enige voorwaarde om dit systeem werkend te krijgen, is een stroomaansluiting binnen en buiten. Er hoeven geen kabels door het raam, het raam kan gewoon dicht blijven. Bij de draadloze microfoons hebben we een oplaadunit geleverd, zo zijn ze de volgende dag weer opgeladen voor gebruik. Ook is gekozen voor degelijke kwaliteit, deze microfoons pakken het geluid van een afstandje al op. Men hoeft dus niet met het gezicht heel dicht op de microfoon te zitten.

We hopen dat op deze manier zoveel mogelijk ouderen juist in deze tijd tóch bezoek van familie of kennissen kunnen ontvangen en een praatje kunnen maken.

 

(Op bovenstaande foto ziet u een medewerker van Bethanië)

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer