De Vesting Autoschade, Naarden

Ga terug naar het overzicht

Bij de Vesting Autoschade in Naarden zorgen ze al ruim 50 jaar voor autoschadeherstel. Dat doen zij met veel passie en plezier. Echter wordt het werkplezier nog meer vergroot met een goedwerkende geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek. RDJ AV heeft deze in het najaar van 2018 gerealiseerd. Geen ingewikkelde installatie: enkele speakers en een goede internetradio en dit bedrijf kan weer jarenlang vooruit!


Internetradio

De geleverde Apart Audio PMR4000RMKII is de beste en goedkoopste storingsvrije 19” internetradio van Nederland, die bovendien altijd verkrijgbaar is. Er kan een keuze worden gemaakt uit het luisteren naar duizenden radiozenders. Naast internet radio biedt de PMR4000RMKII een FM RDS tuner, UPnP en USB, waarmee MP3, WMA, FLAC en WAV bestanden afgespeeld kunnen worden. Kortom, een allesomvattende mediaplayer voor een fantastische prijs.

 

Storingsvrij

Binnen 2 minuten is de PMR4000RMKII geïnstalleerd, waardoor de installatiekosten laag blijven. Via een ethernet kabel (CAT5) kan de internetradio in het netwerk worden gehangen. Dit kan ook draadloos, dankzij ingebouwde WIFI (2.4G/5G). In totaal wordt een bandbreedte gevraagd van slechts 192 kbps, waardoor de PMR4000RMKII storingsvrij te gebruiken is binnen elk fatsoenlijk ICT-netwerk.

Voordelen internet radio:

  • Duizenden zenders beschikbaar
  • Goede audio overdracht naar uw geluidsinstallatie
  • Uitstekende ontvangst bij een stabiele internetverbinding
  • Goede investering voor de toekomst
  • Bediening met app is mogelijk

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer