De Wijngaard, Bosch en Duin

Ga terug naar het overzicht

De Wijngaard is een verzorgingshuis in Bosch en Duin. Zij hebben onlangs de gehele entree en het restaurant vernieuwd. Daarbij is ook gekozen voor een nieuwe geluidsinstallatie. We hebben een eenvoudig te bedienen installatie geïnstalleerd, voorzien van de nieuwste technologie.

Zo kan er in twee zones met de iPad muziek gestreamd worden via bluetooth of muziek worden afgespeeld via een CD-, USB-, SD-speler. Ook kan de DAB+ radio worden aangezet. Dit alles wordt eenvoudig bediend via een interface op de iPad. Aan het eind van de dag is alles zo op afstand met één knop uit te schaken! Dat noemen wij bedieningsgemak!

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het laatste nieuws