DKH Metaalbewerking

Ga terug naar het overzicht

Achtergrondmuziek verhoogt de productiviteit van medewerkers. Bij DKH Metaalbewerking in Uden ontstond dan ook de behoefte aan een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek in de productiehallen en de kantoorruimtes. Deze hebben we onlangs gerealiseerd. Ook hebben we bij de receptie een groot LCD-scherm gemonteerd ten behoeve van narrowcasting berichten.

Productieruimtes
In de productieruimtes, waar zo’n twintig draai- en freesmachines staan, hebben we drie clusters van vier speakers opgehangen zodat de medewerkers tijdens het werken overal kunnen genieten van achtergrondmuziek. De bediening is simpel, via een bedienpaneel in het kantoor. Gekozen is voor een internettuner, waardoor het mogelijk is om overdag Nederlandse radiozenders aan te zetten en buitenlandse zenders voor de avondploeg.

Kantoren, kleedkamers, kantine en programmeerruimtes
Ook in deze ruimtes hebben we plafondspeakers geïnstalleerd, zodat door het mogelijk is om in het hele pand naar de radio te luisteren. De bediening van deze ruimtes is mogelijk via een volumeregelaar in elke afzonderlijke ruimte. Zo kan voor iedere ruimte het juiste volume worden ingesteld.

Narrowcastingsysteem
Voor het weergeven van informatie op het 55 inch LCD-scherm hebben we gekozen voor het Spinetix-systeem. Dit systeem heeft geen maandelijkse kosten en beschikt over goede koppelingen met bijvoorbeeld RSS Feeds, Twitter, Excel, YouTube, Vimeo, Facebook en Instagram. Beelden worden erg vloeiend weergegeven en er zullen nooit updates, errors of andere Windowsmeldingen op het scherm worden weergegeven. Bovendien is dit systeem energiezuinig en heeft een opslag van 8 GB.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer