Ekris BMW en Mini, Zeist

Ga terug naar het overzicht

In een muisstille ruimte voelen mensen zich vaak niet op hun gemak. Zelfs niet als men tussen schitterende auto’s loopt. Ekris in Zeist is BMW en Mini dealer voor de regio Zeist, Driebergen, Bunnik en Wijk bij Duurstede. De lange termijnrelatie, tijd en aandacht voor de klant staan bij hen voorop. In zowel de showroom van BMW als die van Mini was er de wens voor achtergrondmuziek. RDJ AV heeft deze wens vervuld door een eenvoudige en betrouwbare geluidsinstallatie te leveren en te installeren.

 

De installatie bestaat uit een DAB+ tuner en voor elke showroom een versterker. Vanwege de vorm van de reeds aanwezige lampen is er gekozen voor plafondluidsprekers met een opbouwring. Door zowel de luidsprekers als de leidingen voor de bekabeling in de kleur van het plafond uit te voeren, valt de installatie nauwelijks op en gaat de aandacht uit naar de auto’s.

We wensen Ekris Zeist veel plezier met hun nieuwe geluidsinstallatie!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer