Tweede Dealer Event Fietser Ede

Ga terug naar het overzicht

Op 23 en 24 september 2018 organiseerde de Accell Group weer een groot dealer event bij De Fietser in Ede. De Fietser is hét Fiets Experience Centrum van Nederland en is gevestigd in de oude ENKA fabriek. Ook deze keer hebben we dit evenement technisch ondersteund met geluid, beeld en licht. De organisatie was op dit vlak geheel ontzorgd en zeer tevreden met het resultaat.

Geluid
De sprekers op het podium konden zich verstaanbaar maken via een draadloze headset of via de microfoons op het katheder. Voor de vragen uit de zaal is gebruik gemaakt van draadloze handhelds. Gedurende de gehele dag was er een geluidstechnicus aanwezig om zorg te dragen voor een uitstekende verstaanbaarheid in de zaal.

Licht
Om aan de zaal meer sfeer toe te voegen hebben we LED-spots ingezet in de kleuren van de Accell Group. Deze zijn bevestigd aan de trussconstructie, die we aan het dak bevestigd hebben. Via de movingheads zijn leuke lichteffecten toegevoegd op de muur, voor nog meer sfeer.

Beeld
Om te zorgen dat de presentaties ook achterin de zaal goed te zien zouden zijn, hebben we een groot presentatiescherm opgehangen van 4,5 meter breed. In combinatie met een 13.000 ansilumen beamer gaf dit een geweldig mooi beeld, zelfs met veel invallend licht.

Overig
We hebben de ruimte compleet afgezet met zwart doek aan een trussconstructie, zodat aan de andere kant van de ruimte de showroom van De Fietser toegankelijk bleef. Ook het podium en de stoelen zijn door ons geleverd, in samenwerking met Ben de Wild Productions. De organisatie van dit event had geen zorgen over de techniek, maar kon zich helemaal richten op de inhoudelijke kant.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.