Formupgrade, Arnhem

Ga terug naar het overzicht

Formupgrade

In Arnhem Zuid is een nieuwe vestiging van Formupgrade gebouwd. Een centrum voor fysiotherapie, leefstijl en fitness. Er wordt gewerkt met een multidisciplinair team, om zo individuele doelen te kunnen behalen. Het nieuwe pand moest uiteraard worden ingericht met moderne audiovisuele middelen, die voldoen aan de eisen van deze tijd. RDJ AV heeft dit onlangs gerealiseerd.

Offertetraject
Wanneer we een nieuw project gaan maken starten we eerst met een inventarisatie van de wensen. We gaan naar de klant toe om de ruimtes, of bij nieuwbouw de tekeningen, te bekijken en we brengen ook zelf ideeën in, waar de klant wellicht zelf niet aan had gedacht. Zo komen we tot een mooi plan.
Dit plan werken we verder uit en we beschrijven in de offerte duidelijk hoe de installatie zal gaan worden. In dit stadium worden we zelf direct al heel enthousiast over de installatie en hopen dit over te kunnen brengen op de opdrachtgever. Natuurlijk zijn ook de kosten een onderdeel van de offerte. We maken achter de schermen een berekening en zorgen voor een mooie projectprijs voor de klant.

Specifieke wensen
Bij Formupgrade wilden ze graag vanuit een centrale plek het geluid kunnen regelen. Zoals het afspelen van de muziek, het aan/uit zetten van de headsets en de luidsprekers in de verschillende fitnessruimtes. Hoewel we dit heel graag hadden gerealiseerd werd het in dit project een erg grote investering. Daarom hebben we een ander voorstel gemaakt. Prijstechnisch een stuk vriendelijker en wel met voldoende gebruikersgemak en goed geluid in alle fitnessruimtes.
Onderdeel van dit offertetraject was ook een demo bij ons op kantoor, zodat de klant de aangeboden luidsprekers vooraf kon beluisteren. Deze klonken naar volle tevredenheid.

 

Geluidsinstallaties
In diverse fitnessruimtes en het horecagedeelte is gekozen voor een mengversterker van Apart Audio. Dit is ons huismerk. Apart Audio is gespecialiseerd in apparatuur voor achtergrondmuziek en omroep. Naast een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, zit er ook vijf jaar fabrieksgarantie op de apparatuur. Via zeer gebruiksvriendelijke knoppen zijn het volume en de muziekbron aan te passen. Om de kans op storingen te verminderen zorgen we altijd dat de apparatuur netjes stofvrij wordt ingebouwd, het liefst in een afsluitbare kast, zodat onbevoegden niet onbedoeld de instellingen kunnen wijzigen.

In de verschillende fitnessruimtes hebben we degelijke luidsprekers geïnstalleerd die geschikt zijn voor lichte achtergrondmuziek, maar ook een flink volume kunnen produceren.
Ook is er een draadloze microfoonset met headset van Sennheiser geleverd om ook spraak te kunnen versterken van bijvoorbeeld de fitnessinstructeurs.

 

Verlichting
Voor de sfeer hebben we 20 LED lampen opgehangen. Deze lampen zijn energiezuinig en kunnen vanuit elke ruimte gemakkelijk aan- en uit gezet worden. We zijn samen met de klant trots op het eindresultaat! Binnen het beschikbare budget hebben we de wensen van de klant gerealiseerd.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto