Horeca

Zorg voor de juiste sfeer met een goed ingestelde geluidsinstallatie. Eenvoudige bediening en een slimme programmering zorgt voor veel gebruikersgemak en plezier. Iedereen kan met de geluidsinstallatie overweg, het geluid staat nooit te hard of te zacht, en schakelt desgewenst ook nog eens vanzelf in en uit.

Wij leveren slim geprogrammeerde geluidssystemen. Het systeem start altijd op in de standaardwaardes. Dus na een feestje waarbij het geluid iets harder mag, is het geluidsniveau de volgende ochtend weer zoals ingesteld. Ook kunnen we zorgen voor limitering van het volume, om te voorkomen dat er ’s avonds onbedoeld teveel geluid wordt geproduceerd. Zo blijft het geluidsniveau altijd binnen de regelgeving.


Meer weten over onze geluidsinstallaties voor restaurants, hotels en andere horecagelegenheden?
We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Naast de levering van vaste geluidsinstallaties kunnen wij ook helpen met de verhuur van tijdelijke audiovisuele installaties, zoals geluid, licht, beeld en podium voor o.a. bruiloften en andere feesten of speciale gelegenheden.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV