Kijk- en Luistermuseum

Ga terug naar het overzicht

Onlangs hebben we bij het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom een LCD-scherm gemonteerd waarop verschillende filmpjes getoond worden aan bezoekers. De bediening van dit scherm gaat via een door het museum aangeleverd houten kistje.

Het 75 inch LCD-scherm is aangesloten op een narrowcasting player waarmee de medewerkers van het Kijk-en Luistermuseum eenvoudig negen verschillende filmpjes kunnen starten.
Uniek in dit project is het knoppenpaneel, die geheel in de stijl van het museum past en speciaal voor dit museum is ontworpen en gerealiseerd. We wensen de bezoekers en medewerkers van het Kijk- en Luistermuseum veel plezier met dit systeem!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cursus Videotechniek voor kerken 2021

Lees meer

Cursus Geluidstechniek voor kerken 2021

Lees meer

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer