La Gondola, Lemmer

Ga terug naar het overzicht

Voor restaurant La Gondola in Lemmer hebben we in samenwerking met Inferno-AV een iPad geprogrammeerd waarmee de geluidsinstallatie in het restaurant bediend kan worden.

Collega-bedrijf Inferno heeft aan Gondola een geluidsinstallatie geleverd en ons benaderd om de iPad programmering te doen. Het restaurant is onderverdeeld in zeven zones. Via de iPad kan worden geregeld in welke zones er muziek te horen moet zijn. Ook kan het volume per zone apart afgesteld worden. Het is ook mogelijk om in geselecteerde zones microfoons aan te zetten. Zo kan in de ene zone muziek afgespeeld worden, terwijl in de andere zone een toespraak gehouden kan worden.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het laatste nieuws