Live-stream afscheidsmusical

Ga terug naar het overzicht
Combineer een fysiek evenement met een livestream en je hebt een hybride evenement! Zo vergroot je het aantal deelnemers en kan het evenement toch doorgang vinden. Grote kans dat je zelfs méér bereik hebt, omdat afstand en reistijd geen rol meer speelt.
Wij voorzien onze klanten van de juiste apparatuur en indien gewenst zijn we gedurende het evenement aanwezig om alle techniek volledig voor onze rekening te nemen.
“Thuis op de bank maar toch op de eerste rang!”
(een thuiskijker)
 
Zo ook gisteren, toen we voor Gbs De Triangel Ede de afscheidsavond van groep 8 live hebben uitgezonden via internet.
We hebben de musical met drie camera’s haarscherp in beeld kunnen brengen voor familie en vrienden in heel Nederland én ver daarbuiten, die daardoor het gevoel hadden op de eerste rang te zitten. Voor de ouders in de zaal was het een feest om er (exclusief) zelf bij te kunnen zijn.
 
Naast de livestream hebben we ook het licht en geluid gerealiseerd, waarbij er dit jaar extra aandacht was voor het geluid. De muziek en de spraak moest zowel voor de ouders in de zaal als voor de mensen thuis goed klinken, niet te hard of te zacht en goed op elkaar afgestemd.

“Het was zo goed gedaan. We kregen van alle kanten complimenten over de kwaliteit van de livestream.
Zoveel mensen konden op deze manier  toch meegenieten!”
(leerkracht groep 8)

 

(Om privacyredenen publiceren we verder geen foto’s van dit project)

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.