Meer sfeer bij de Veensche Boys

Ga terug naar het overzicht

De Veensche Boys uit Nijkerkerveen: een voetbalvereniging uit Nijkerkerveen waar sfeer, plezier en prestaties samen gaan.
Dat lukt natuurlijk niet zonder een goede geluidsinstallatie. De bestaande installatie werkte niet meer naar behoren en RDJ AV is gevraagd om te zorgen voor een installatie van goede kwaliteit, welke eenvoudig door iedereen te bedienen is.

Op het hoofdveld op de tribune hebben we twee luidsprekers van Community geïnstalleerd. Dit zijn luidsprekers die het geluid op grote afstanden kunnen projecteren en ook geschikt zijn voor de weergave van sfeer verhogende muziek. Op de waterdichtheid van de behuizing van deze luidsprekers zit 15 jaar garantie. Tijdens een demo heeft een deel van het bestuur het geluid uit deze speakers gehoord en was direct overtuigd van de kwaliteit van deze hoogwaardige speakers.

Eenvoudige bediening
De centrale apparatuur is in een afsluitbare kast in de bestuurskamer geplaatst. Hierdoor kunnen onbevoegden niet onbedoeld iets aan de instellingen wijzigen. De muziek is eenvoudig aan te zetten via de mixer. Deze heeft maar enkele knoppen, zoals aan/uit en volume. Zo kan iedereen met de installatie overweg.
Voor het weergeven van spraak is een draadloze microfoon van Shure geleverd. Uiteraard kan er ook eenvoudig muziek worden afgespeeld via de installatie, bijvoorbeeld vanaf een laptop of mobiel apparaat.

We wensen de Veensche Boys, hun tegenstanders en de toeschouwers veel plezier van de nieuwe installatie, welke de feestvreugde zeker zal verhogen!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto