Onderwijs

RDJ AV installeert en onderhoudt beeld- en geluidinstallaties. Bijvoorbeeld op scholen. We weten hoe frustrerend het is als techniek niet naar behoren werkt. Wij staan voor zorgeloze oplossingen. Onze installaties zijn degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.


Beamers, digiborden en touchscreens
In de meeste lokalen hangt een beamer en een digibord. Ook zijn er scholen die kiezen voor plasmaschermen met of zonder touchscreen. Benieuwd naar de voor- en nadelen? We informeren u er graag over. RDJ AV levert digiborden en touchscreens, inclusief geluid. We denken met u mee over praktische zaken, zoals goede lichtopbrengst overdag en onderhoud.

Onderhoud beamers
In vele lokalen hangen beamers. Jammer genoeg schiet het onderhoud van deze beamers er vaak bij in, waardoor de prestaties en levensduur teruglopen: leerlingen hebben last van donker beeld, zien gele vlekken en ventilatoren zijn luidruchtig. Als we de beamers regelmatig schoonmaken gaan de beamers langer mee zult u besparen op reparatie- en/of vervangingskosten.

Aula
De aula is de plek voor de lunch, vergaderingen, toespraken en soms zelfs van musicals- of muziekuitvoeringen. Met een slimme, geïntegreerde beeld- en geluidsinstallatie van RDJ AV maakt u optimaal gebruik van deze veelzijdige ruimte. De bediening maken we zo eenvoudig mogelijk. Zo min mogelijk knoppen, slechts een iPad of een wandpaneel.
Om bij diplomeringen of uitvoeringen de feestvreugde verder te verhogen kunnen we sfeervolle verlichting ophangen, die eenvoudig door leerlingen of leraren bediend kan worden.

Mobiele geluidsinstallatie
Heeft u tijdelijk geluidsversterking nodig voor een bijzonder evenement? Bijvoorbeeld een Sinterklaasintocht, een ouderavond of een viering? Kies dan voor onze mobiele installatie, met draadloze microfoon en ingebouwde muziekspeler. Alles op accu en zonder kabels. Geen gedoe met aansluiten en snel geluidsversterking, waar u maar wilt!

Omroep in het hele gebouw
Een betrouwbare omroepinstallatie is onmisbaar voor een schoolgebouw. Niet alleen vanwege praktische mededelingen, maar ook in geval van een ontruiming. RDJ AV levert betrouwbare en eenvoudig te bedienen omroepsystemen, die voldoen aan de EN54-norm voor ontruimingsalarminstallaties.

Narrowcasting
Schermen bij de ingang en/of in de centrale hal helpen leerlingen, docenten en bezoekers verder met gerichte informatie: roosters, lokalen, lestijden, wijzigingen, OV-vertragingen en andere relevante informatie. Door slimme koppelingen met uw eigen ICT-systemen is er veel mogelijk. Tevens hebben wij als RDJ AV ervaring met een Dynamisch Reizigersinformatiesysteem (DRIS) BREEAM-NL.

Heeft uw school een nieuwe beeld- of geluidsinstallatie nodig of wilt u deskundig advies? Neem contact op met RDJ AV via info@rdj-av.nl of 0318-845980.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV